Bedriften satser enda mer i Namsos-området og flytter fra Carl Gulbransonsgate til nye og mer sentrale lokaler 300 meter unna i Søren S. Thornæs veg 9.
Arbeidet med å lage den nye butikken har pågått for fullt i hele sommer. Nå står 320 kvadratmeter med lekre og inspirerende baderomsutstillinger og ulike oppvarmingsløsninger med varmepumper og vannbåren gulvvarme klare for kundene i Namsos og omegn. I tillegg rommer de nye lokalene kontorer og lager.

- I den nye butikken vår presenterer vi  mange inspirerende baderomsutstillinger i ulike stiler og prisklasser. Alt er lagt til rette for at kundene skal finne den baderomsløsningen de drømmer om. Alle skal finne det som passer, forteller Roy Breivik, daglig leder hos Rørservice VVS AS.

- Vi vektlegger at veien skal være kort fra en innbydende baderomsutstilling i butikken til å bli virkelighet hjemme hos kunden. Rørleggerne våre monterer selvsagt alt på plass om ønskelig. I den nye butikken er velvære i kombinasjon med faglig gode løsninger en selvfølge. Her er godt design fra anerkjente leverandører kombinert med høy kvalitet og fagkunnskap, fortsetter Breivik.

Også fremtidens energiløsninger presenteres i en egen avdeling i butikken. Kunder som vurderer ny oppvarmingsløsning som varmepumpe, vannbåren varme med mer, får et godt grunnlag for å velge dette i varmeavdelingen.

Butikken er bygget opp i tråd med Varme & Bads butikkonsept hvor den gode butikkopplevelsen med inspirasjon, opplevelse og fagkunnskap er byggesteiner.

Rørservice VVS AS ble etablert i 1995 og har gradvis tatt større markedsandeler både på privat- og bedriftsmarkedet. Senest i juni fikk bedriften en 2 års rammeavtale på rørleggerarbeid og VVS-materiell med Helse Midt-Norge og Sykehuset Namsos.

Roy Breivik og hans 4 medarbeidere har lagt åpningsmarkeringen til tidspunktet for Namsos-Martnan.

- Det er liv og røre i Namsos disse dagene og et perfekt tidspunkt å presentere den nye butikken på. Vi gleder oss!