De to nevnte ble dømt til å betale Rørleggervakta AS 200 000 kroner hver. Det samme beløpet ble Oslo Entreprenørbedrift AS dømt til å betale. Det har lenge vært uavklart om partene ville anke dommen, men etter nøye juridiske vurderinger har man altså kommet frem til at saken skal ankes.

- Jeg kan bekrefte at vi anker, sier Gunnar A. Ludvigsen til www.vvs-forum.no. Utover det vil ikke Ludvigsen kommentere saken nærmere nå.

I utgangspunktet forlangte saksøkeren, Rørleggervakta AS de tre for et betydelig større beløp, men retten kom altså frem til at man kun hadde brutt markedsføringsloven. Rettens dommer var påpasselig med å understreke at ingen av partene hadde vunnet saken.

Sakens kjerne står blant annet om ordet «rørleggervakt» er et merkenavn og så er det altså en diskusjon om de saksøkte har lagt seg for tett opp til Rørleggervakta AS i sin markedsføring for å skape tvil i markedet og på den måten sikre seg nye kunder.

www.vvs-forum. no har prøvd å få en kommentar av daglig leder i Rørleggervakta AS, Toril Strand Holm til den siste utviklingen av saken, men vi har ikke lyktes med å oppnå kontakt.

Toril Strand Holm sa tidligere at hun vil drøfte en eventuell anke med sin advokat, men nå blir det altså en ny runde i retten uansett hvilket synspunkt Rørleggervakta AS måtte ha.