- Andelen av handel på nett ligger i dag på 20 prosent, men fremtiden og utviklingen i handelsmønsteret hos forbruker viser at økningen kommer til å være eksponentiell. Det vil si at blir en stor vekst og den vi ligge på samme nivå i mange år fremover. Det handler ikke om en lineær vekst i dette tilfelle, sier administrerende direktør, Frank Olsen i Rørkjøp til www.vvsforum.no

Det er langt fra noen innskytelse fra Frank Olsen eller hans styre når kjeden nå vil tilby markedet nettbutikk.

Jobbet lenge
- Vi har jobbet med prosjektet i snart et og et halvt år, så intet er overlatt til tilfeldighetene. Vi er godt forberedt, sier Olsen.

Filosofien bak Rørkjøps opplegg er at forbrukeren skal kunne velge å kjøpe produkt alene og/ eller levert via rørlegger. Frank Olsen utdyper:

- Nettsiden vår skal i like stor grad, og må være det, en tjenesteformidler på vegne av Rørkjøp i hele landet. Uavhengig av kanal er det en selvfølge at alle ledd

Åpner i mars
Nå venter Rørkjøps ledelse på å få ansatt to nye medarbeidere. Stillingene er for lengst annonsert og et rekrutteringsbyrå jobber med saken. Det meldes om mange interessante søkere fra VVS-bransjen. Nettbutikkansvarlig er allerede ansatt.

Det er i mars neste år som Rørkjøp offisielt åpner sin nye nettbutikk og Frank Olsen ser virkelig frem til å komme i gang.

- Det skal bli spennende å lansere Norges tryggeste og smarteste handelssted for forbrukerne innen VVS på nett, sier han.