- Vi ønsker Onninen velkommen inn i VVS-bransjen og ser frem til t godt samarbeid i tiden som kommer, sier daglig leder i Rørkjøp Frank Olsen til vvs-forum.no.

Rørkjøp har i en årrekke samarbeidet svært godt både med Ahlsell og Heidenreich, men ser likevel en stor nytteverdi i å ha fått på plass en god avtale med en tredje grossist.

Får skjerpet konkurranse
- Onninen har lenge vært en solid aktør på el-siden og det hersker ingen tvil om at deres intensjoner også på VVS-siden vil føre til at bransjen får en lenge etterlengtet skjerping av konkurransen på grossistsiden, mener Frank Olsen.

Daglig leder Frank Olsen bemerker i tillegg til at Rørkjøp har strategien for den kommende treårsperioden er lagt og inneholder en rekke spennende elementer. Tom tidligere nevnt vil kjeden fortsette sin vekststrategi for å sikre sin sterke posisjon i markedet.

- Videre har kjeden utviklet særdeles gode og innovative brukerverktøy som medlemmene våre vil kunne bruke og verdsette i årene fremover. Rørkjøpkjeden har sterkt fokus på rørleggerens fakturerbare arbeidstid og vil fortsette å utvikle solide hjelpeverktøy, som bistår medlemmene i deres lønnsomme drift, sier Frank Olsen.

Onninen tilfreds
Segmentdirektør VVS hos Onninen, Per Erik Strand er på sin side meget godt fornøyd med den nye samarbeidsavtalen med Rørkjøp. Strand sier til vvs-forum.no:

- Avtalen viser at både små, mellomstore og store rørleggerbedrifter har tro på Onninens konsept. Vi ser frem til å jobbe aktivt sammen med medlemmene i Rørkjøp og ser mange muligheter til en positiv utvikling for begge parter.