-  Det er en stor glede å få Martine med på laget, sier markedskoordinator og butikkrådgiver i Rørkjøp, Hilde F Trydal i en pressemelding.
- Martine besitter nettopp den kompetansen vi trenger i ulike prosjekter vi jobber med nå, og vi er utrolig glade for å knytte til oss en av de flinkeste i bransjen.

Solid erfaring fra bransjen
Til tross for en nyetablert bedrift kan Martine Fosse skilte med hele 37 års bakgrunn i bransjen. Hun startet karrieren i 1987, som avdelingsleder på to ulike service-senter hos Brødrene Dahl. Videre har hun jobbet 25 år med kjedekonsepter i Bademiljø og Comfort. Åtte av disse årene som butikkansvarlig i Rørkompaniet i Asker. Fra 2016 jobbet hun som regionssjef med fokus på ombygging av butikker og showroom i Bademiljø. Hennes siste stilling var konseptutvikler i Mestergruppen/VVS Norge med ansvar for Bademiljø og Comfort. 

-  Jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med Rørkjøp, og er trygg på at min kompetanse skal komme til nytte, sier Martine J. Fosse. 
- Bare det at Rørkjøp kaller seg Rørkjøp-familien trigger noe i meg, og sier mye om hvilket samhold og miljø som er i kjeden. Verdiene Humor, Ærlighet og Respekt, kombinert med fokus på familiefølelse er sånt som treffer meg midt i hjertet, forteller Martine.

Viktig med kompetanse!
- Rørkjøp er allerede største VVS-aktør på sosiale medier og ønsker å styrke kjedens kjennskap ytterligere, gjennom solid og målrettet markedsarbeid, sier Trydal.

- Et butikk/showroom – konsept som knyttes opp mot våre markedsaktiviteter vil gi en stor merverdi, sier hun.
-  Konseptet skal være selgende, innbydende og ikke minst kommunisere godt med kunden, og dette vil Fosse Design bistå Rørkjøp med.

Hilde Trydal kjenner Martine Fosse godt fra tidligere samarbeid, og vet at kompetansen hun besitter er nettopp hva Rørkjøp trenger for å løfte kvaliteten på kjedens butikker og showroom, samt ivareta nye medlemmer som kommer inn.