En milepæl ble nådd under årsmøtet i og med at medlem nr. 250 ble ønsket velkommen og markert. Det har vært en poistiv utvikling siden starten for 10 år siden. En meget slagkraftig og solid frivillig kjede er bygget opp. Rørkjøp er den rørleggerkjeden med desidert flest medlemmer. Rørkjøp har aldri vært større og representert på så mange steder i landet som i dag.

CoRk- samarbeidet med Comfort
Samarbeidet med Comfort har så langt vært en suksess, hvor fokus i begynnelsen har ligget på felles innsats på innkjøpssiden og hvor de fleste samarbeidspartnere i bransjen er med på laget.
Kjedeleder fra Comfort Knut Strand Jacobsen var blant foredragsholderne på Rørkjøps årsmøte, hvor Rørkjøps nye samarbeidspartner ble presentert på en svært god måte. Mulighetene er mange og det er synergier å hente, som på sikt vil gi begge kjedene i CoRk og samarbeidspartnerne økt lønnsomhet på sikt.

Gode støttefunksjoner
På den faglige delen av årsmøtet ble det blant annet fokusert på alle støttefunksjonene som Rørkjøp tilbyr sine medlemsbedrifter, ikke minst via Rørkjøps innovative intranett. Her ble mange smarte løsninger presentert, som på mange måter vil bistå rørleggeren til å få en enklere handelshverdag. dag.

Flott messe
Rørkjøp har aldri hatt så mange deltakende leverandører på sin messe. En rekke nye og spennende aktører hadde stand og demonstrerte både nye produkter, velkjente varer og et bredt spekter tjenester.
Messen ble gjennomført med stil og Rørkjøps samarbeidspartnere var svært fornøyde med både messedeltakelsen og interessen fra medlemsbedriftene.

Årets rørkjøper
En av de fineste priser man kan få i Rørkjøp er prisen som årets Rørkjøper. Denne prisen blir utdelt til den eller de som har utmerket seg spesielt i positiv forstand på vegne av og for kjeden. Årets pris gikk til Larvik bedriften Aqua VVS senteret AS og Jørn Manglerød, som på flere måter har utmerket seg og stått positivt frem på vegne av kjeden.

Årets grossistansatt
En annen populær pris er selvsagt prisen årets grossistansatte. Årets prisvinner har gjennom lang tid utmerket seg fra Ahlsells side og tatt ansvar for Rørkjøps medlemmer på en fantastisk måte. Irene Korneliussen hos Ahlsell stakk av med denne prisen med klar margin for sin innsats for Rørkjøperne. Et særdeles populært valg blant publikum i salen.

Årets leverandør
Denne prisen deles ut etter online avstemning blant Rørkjøps medlemsbedrifter. Etter avstemningen var det Fredrikstad bedriften Høiax som kom ut på toppen, her representert ved Glen Morgan Stangvik, distriktsansvarlig Rogaland, A. og V. Agder.

Skrevet av Pr-byrået LaserMedia