- På tross av en del hyggelige prognoser og fin vekst i år, så velger vi å budsjettere forsiktig for 2013, opplyser Frank Olsen i Rørkjøp AS til www.vvsforum.no.

Vekst i år igjen
Rørkjøp AS får et nytt godt år i 2012. Det ligger an til en vekst på mellom åtte til ti prosent.
- Med tanke på 2012 har vært utfordrende på enkelte områder er vi tilfreds med veksten vi får. To av våre store grossistsamarbeidspartnere har hatt sitt å slite med må vi være godt fornøyd med utviklingen, mener Olsen.

Medlemsmassen i Rørkjøp AS fortsetter å øke. Nå er det 339 medlemmer som er med i rørleggerkjeden. Med dette høye medlemstallet befester Rørkjøp AS seg som landets i særklasse største rørleggerkjede.

Blir markedsleder
- Noe spesielt Rørkjøp AS kommer til å satse på neste år?
- Vi fortsetter vår tunge faglige satsing og vi satser videre på IT på vegne av kjedens medlemmer. I tillegg vil vekst fortsatt ha stor plass og fokus i tiden som kommer. Kompetanseheving er også et viktig punkt for oss og vi skal tilrettelegge for økende konkurransekraft i markedet.

- Står målet om å bli markedsleder fast?
- Ja, selvsagt! Målet vårt er at Rørkjøp AS skal bli markedsleder og jeg er rimelig sikker på at det kommer til å skje om kort tid. Jeg kan love markedet mer spennende informasjon etter hvert, sier Frank Olsen.