Mange rørleggere har etterlyst en digital versjon av Rørhåndboka. Nå er den her. – 31.mai lanseres Rørhåndboka på smarttelefon og nettbrett, sier Håkon Liland, administrerende direktør i Skarland Press AS.  

Tilgjengelig                                                                                                                                                                       De fleste rørleggere har i dag en smarttelefon og stadig flere rørleggerbedrifter tester ut bruk av nettbrett. Nå får du nettbrett som tåler både vannsøl og harde støt.

– Papirutgaven av Rørhåndboka er litt for stor til å ha i baklomma og den blir ofte liggende i bilen. Med Rørhåndboka på mobilen eller nettbrettet har du den lett tilgjengelig og med deg overalt. Vi tilpasser oss nye brukervaner. Samtidig gir teknologien oss muligheter til å utvikle Rørhåndboka som verktøy, sier Liland.

Søkefunksjon                                                                                                                                                       Markedsanalyseselskapet OMG AS har på oppdrag fra NRL og Skarland Press gjennomført en undersøkelse rettet mot brukerne av Rørhåndboka. Tilbakemeldingen fra brukerne viser at Rørhåndboka er et viktig oppslagsverk som brukes ofte. Det brukerne hadde å innvende var at de brukte mye tid på å lete i boka.

Det slipper man i den digitale versjonen. – Vi har gjort den digitale Rørhåndboka søkbar, det vil si at du raskt og enkelt kan søke opp det du er på jakt etter. I tillegg har vi lagt inn funksjoner som Bokmerke/Favoritter og fordi den er digital så vil den alltid være oppdatert. Rørhåndboka er et viktig verktøy for rørleggeren. Nå har vi videreutviklet boka og lagt til nye funksjoner med stor nytteverdi som vil forenkle arbeidsprosessene til rørleggeren og øke effektiviteten, sier Håkon Liland, administrerende direktør i Skarland Press AS.