IVT Naturvarme as har vært aktør i det norske markedet i mange år og har opparbeidet seg stor produktkompetanse, brede relasjoner og ergodt kjent i markedet for sin satsning innen fornybar energi.

Etter at Bosch i 2005 overtok den svenske varmepumpespesialisten IVT Industrier AB er integrasjonen av den norske distributøren et steg videre for en enda bredere satsning mot det varmetekniske markedet og for å styrke Bosch sin posisjon i det europeiske markedet for varmepumper. INorge vil varmepumpene i fremtiden også selges under varemerket Bosch.

Både medarbeidere i IVT Naturvarme as og i Bosch ser meget positivt på muligheten som byr seg når vi slår entreprenørskap fra IVT Naturvarme as sammen med erfaring og styrke fra Bosch.
Bosch Termoteknikk utvider nå sitt sortiment av kvalitetsprodukter innen varme og fornybar energi med varmepumper.

IVT Naturvarme as hadde i 2009 8 ansatte og en omsetning på 65 millioner norske kroner. Selskapet er ett av de ledende på det norske markedet innen varmepumper.

Alle kontaktpersoner og servicetilbud i IVT Naturvarme as vil bli videreført i Bosch. Overtakelsen vil ikke innebære noen praktiske endringer for forretningsforbindelser, da alle ansatte i IVT Naturvarme as blir med over til Robert Bosch AS, som har hovedkontor på Langhus/Ski kommune.