Det er ikke en virksomhet hvor man venter å møte finanskrisen, og det gjør man da heller ikke, forteller faglig leder Kenneth Skogsrud:

– Vi er godt beskjeftiget. En av våre spesialiteter er baderomsrehabilitering av hele borettslag, en type oppdrag som vi har hatt mange av de siste ti årene. Nå er vi i gang med et stort prosjekt som går til neste påske. Fordelen med slike prosjekter er at man er sikret sysselsetting over lang tid, men til gjengjeld har man ulempen med prisstigning. De siste årene har det vært sterk prisstigning på materiell, og det merkes på oppdrag til fast pris. I fjor var det dessuten ”tidenes lønnsoppgjør”, også det merkes.

– Merker dere overhodet noen forandring i markedet?
– Den eneste forandringen er at det er roligere på telefonen, men det er fremdeles nye oppdrag. De fleste forespørslene gjelder service og baderom, varmeanlegg og varmepumpe. Den eneste forskjellen er at det er noe færre av dem, forteller Kenneth Skogsrud.

Alt vel altså, hos de etablerte. Men ikke alle står like sterkt om markedet krymper sterkt, mener administrerende direktør Ronnei Skogsrud:
– De gamle greier seg, men det er snart en rørlegger på hvert hjørne, og noen av de nyetablerte kan få det vanskelig.