Grohe skriver i en pressemelding at de er stolte av sine designere og ingeniører som gjør en utmerket jobb med å gjøre deres produkter enda bedre. Med den nye Eurosmart Baderom – serien påpeker produsenten at de har kombinert ny fremtidsrettet teknologi i armaturene med elegant design.

- Ved å øke avstanden mellom tuten og håndtaket og samtidig øke høyden av armaturet har GROHE forbedret komforten av Eurosmart. Håndtaket er lettere å nå, og det er mer plass til hendene under tuten. Det elegante designet og strukturen i Eurosmart er lett å kombinere med et moderne bad, skriver de videre i pressemeldingen.

Den nye serien er utstyrt med SilkMove ES version.
- Denne ”cold-start” teknologien sørger for at når man skrur på kranen fra dens sentrale posisjon, slipper den kun ut kaldt vann. Dermed unngår man å sløse med energi på å varme opp varmt vann når man ikke behøver det.  I tillegg sørger GROHE EcoJoy for å redusere vannforbruket ned til 5,7 liter per minutt, men brukeropplevelsen vil fortsatt være den samme som før, påpeker Grohe i meldingen.
- Vår QuickFix teknologi sørger også for effektiv installasjon av Eurosmart.