Det har gjort YIT til en aktør med kompetanse og kapasitet innen rørleveranser, noe blant annet Forsvarsbygg har merket seg. Som et resultat av dette er det nylig inngått en rammeavtale med Forsvarsbygg etter at YIT kom best ut i en åpen anbudsrunde om rørtjenester i Harstad-området.

For Forsvarsbygg har Bjørnar Henriksen vært sentral i utarbeidelsen av avtalen med YIT.
- Med en rammeavtale ønsker vi å oppnå pris-, leverings- og kvalitetsmessige forpliktelser gjennom vårt nye samarbeid med YIT. Dessuten en forutsigbar og hurtig respons innen rørleggertjenester
og leveranser av materiell. Slik avtalen er utformet vil den dekke vedlikehold, service, montering, rehabilitering- og reparasjonsarbeider, sier Henriksen.

I Harstad leder Bent Myhre YITs avdeling.
- Forsvarsbygg har en stor bygningsmasse i regionen og dette er for oss en betydelig kontrakt som ikke bare betyr anerkjennelse for vår satsning innen faget, men resulterer også i en videre økning med flere ansatte, forteller Myhre. Han anser Forsvarsbygg som en krevende kunde med varierte oppdrag som vil styrke avdelingen innen rørfaget. Avtalen går over to år med mulighet til ytterligere to års forlengelse.

Av Bent.Myhre@yit.no