Selgerne er grunnleggeren Claus Dyre, investeringsfondet SR Private Brands og PC Holding som eies av direktørene Christian Thing og Peter L. Clausen, samt et mindre antall aksjeeiere fremkommer det i en pressemelding.

Unidrain, som ble etablert i 2002, har utviklet og markedsført et patentert gulvsluksystem som er designet for plassering mot vegg. Det er en ny teknikk som har fått stort gjennomslag på flere markeder, og Unidrain har på kort tid blitt markedsleder i Danmark. Unidrain har i dag 20 ansatte og en årsomsetning som ligger på 75 MSEK:

Unidrain kommer til å drives videre som en selvstendig enhet og under eget navn, med styring fra Danmark. Unidrain kommer til å ledes av Peter L. Clausen, som tidligere var salgsdirektør i selskapet. Produktene har for Norges del vært solgt gjennom Shelby Teknikk AS, og dette vil videreføres også i fremtiden.

Med oppkjøpet av Unidrain markerer vi interessen for de nye tekniske løsningene som har fått betegnelsen veggsluk eller designsluk. I kombinasjon med våre egne løsninger på området og Unidrain`s teknikk, kommer konsernet til å få et meget slagkraftig program til stor glede for arkitekter og forbrukere.