Slik kan dislplayet i butikk se ut. Denne utstillingen er plassert hos rørlegger Asbjørn Nordsveen AS i Bademiljø. 
Produktet og løsningen viste Purus frem under Comfort-messen sist uke.
- Vi har allerede etablert konseptet i ca. 100 butikker og vi ser en meget positiv salgsutvikling med designsluk hos disse, sier salgssjef Søren Knudsen i Purus.

- Formålet er å gi rørleggeren et verktøy som gjør det enklere å vise frem hele spekteret av ulike sluk. Det har ikke vært det mest sexy produktet å trekke frem fra skuffen. Med vårt nye butikkonsept mener vi at det skal bli enklere å selge designsluk. Vi har tilrettelagt et opplæringsprogram som skal bedre kunnskapen om sluk, og ikke minst hvordan dette skal presenteres i butikk. For at dette skal se innbydende og bra ut, har vi laget et standard display som viser mange av slukene montert på en displayplate, sier Knudsen.
- Da kan kunden raskt få et overblikk over produktspekteret, og se hvilke sluk som finnes og faller i smak. Dette tror vi vil gjøre jobben betydelig enklere for rørleggeren under samtalen med kunden.

Slukprodusenten har nettopp relansert sin app også. Appen har blitt oppgradert med mer innhold i form av enda flere inspirasjonsbilder. I tillegg finner man en oversikt over alle slukene til Purus med monteringsveiledninger.

Knudsen forteller at rørleggerne i Comfort ga en veldig positiv tilbakemelding på løsningen under messedagene på Gardermoen, og at de kjører hardt på det nye butikkonseptet.
- Det kommer selvfølgelig av at vi i dag kan tilby sluk i alle varianter. Slukene kan fås i forskjellige farger, med ulike overflater, det være seg fargenyanser eller bare krom. Vi som en ledende produsent og tilbyder skal ligge i forkant på den tekniske utviklingen, men også på den synlige delen.
Det er alfa omega å følge trender på mønster og farge, og det er morsomt å registrere at sluk har blitt hot, påpeker Knudsen.

- Produktutvikling er viktig og vi leverer mer og mer komplette løsninger. Jeg kan fortelle at vi kommer med noen svært spennende nyheter til høsten, sier Knudsen.

- Vi har regnet oss frem til at det er over 400 VVS butikker her i landet, så vi har noen til som vi kan jobbe med, poengterer en opprømt Knudsen.