Miklagard blir et hotell utenom det vanlige når dørene åpner i oktober 2020. Det skal bli et verdifullt pusterom i en hektisk hverdag. Her skal det føles riktig a? senke skuldrene, bruke sansene og virkelig være tilstede i nuet - uavhengig av om du er her pa? jobb eller sammen med din kjære.

- Det er derfor med stolthet vi sammen med prosjektleder Bård Vedvik i Rørteft AS kan levere komplette slukløsninger både for det nye storkjøkkenet og Spa-anlegget, sier ansvarlig fra Purus Lars Andre Røkke.

- Vi leverer tett opp til 30 industribrønner og -renner på storkjøkken og ytterligere 34 ulike PR100-renner til Spa-anlegget.

Prosjektleder Bård Vedvik er fornøyd med arbeidet og leveransen. Midt i coronatiden har det vært svært viktig med god planlegging og gjennomføring.

- Det nærmer seg slutten av prosjektet og etter sommeren skal vi så og si være klare, sier Vedvik og legger til at forutsetningene for en slik suksess er gode leveranser i rett tid. Spesielt når prosjektene er så store som i tilfelle med Miklagard.

Salgssjef Søren Brøndum Knudsen forteller at Purus har hatt en meget god utvikling på disse produktområdene.
- Vi ser at vi kan levere komplette løsninger til hoteller med alle typer sluk. Som i dette tilfellet ved Miklagard, er våre løsninger til storkjøkken, og spa-anlegget blitt foretrukket, noe vi selvfølgelig er både glade for, og stolte av.

Fakta om Miklagard hotell:
Kostnadsramme: 700 millioner kroner.
Tomteareal: 1100 mål.
Antall rom: 500.
Spa-anlegg inne og ute.
Moderne kurs- og konferanse-fasiliteter (inkl. konferansesal for 800 personer).
Umiddelbar nærhet til golfbane.
Innendørs parkering for 300 biler.