- Det er tydelig at de som bygger moderne bad har fått øyne opp for  moderne sluk og design. Vi har mer enn doblet omsetningen av Purus Line designsluk i første halvår, og veksttakten øker. For å matche økt interesse og etterspørsel har vi hatt gleden av å ansette 3 nye medarbeidere. Vi regner med at kundene våre vil merke dette ved at vår service blir enda bedre, sier Jan Gøransson, adm. direktør i Purus Joti AS

De nye medarbeiderne er:

Ny KAM!
Søren Knudsen(42) er ansatt som ny KAM ved hovedkontoret i Ski. Søren har svennebrev som rørlegger, markedsutdannelse fra BI og har hatt ulike stillinger og verv i VVS-bransjen de siste årene. Nylig som produktsjef for Varme i Heidenreich. Søren vil ha ansvar for kjedekontakt, nøkkelkunder og dessuten tilføre PURUS kompetanse på bruken av sosiale medier i markedskommunikasjonen. Samboer Nina og lille datter Mia er forberedt på pappas reiser til kunder landet rundt. Han regner likevel med å få tid, ikke minst fordi han bor i Ski, til både familie, hytte, trening og alpinski, - i tillegg til hovedoppgaven: Å befeste og styrke Purus dominerende posisjon som slukleverandør i Norge.

Ny distriktssjef!
Morten Hagen (48), er ansatt i PURUS Joti AS som distriktssjef for Rogaland og Agderfylkene.
Morten har lang lokal, erfaring fra vvs-bransjen i stillinger innen lager og teknisk salg, blant annet P. J. Kersbergen, Setsaas og Klepp Rør.
Etter stilling som salgssjef VVS og Industri, i Brdr. Dahl, frem til 2008, har han de siste årene hatt lederstillinger i lokalt næringsliv innen oljeservice og bygg.
Morten er analytisk, trives med kundekontakt og spiller golf. Om han får tid…

PURUS regner med travle dager for sin nye medarbeidere.

Ny lagerkraft!
Andreas Gøransson (25), er ansatt som ny lageransvarlig. På et meget stort, velutstyrt og ryddig lager med 1600 vareposisjoner. Etternavnet forplikter til innsats, særlig overfor medarbeidere og kunder. Andreas gleder seg til å bevise at han fikk jobben på grunn av egen dyktighet.

Adm.direktør Jan Gøransson