Det siste oppdraget Hamstad i Bergen fikk var installasjon av ventilasjonsanlegg i to bygninger som skal rehabiliteres og et nytt undervisningsbygg ved Kvinnherad videregående skole.

- Den ene rehabiliteringsjobben er eksisterende skolebygg, og det andre er verkstedbygningen. I denne jobben er installasjonen av nytt skolekjøkken som er det største utfordringen, sier han til VVS-Forum.

I tillegg skal Hamstad installere ventilasjonsanlegg i det nye undervisningsbygget. Jobben ble startet på i april i år og skal ferdigstilles i mars 2010. Hamstad har tre montører og en saksbehandler i gang på denne jobben.

Det er Obas Vest AS som er hovedentreprenør og entreprisen er på 104 millioner kroner. Total kostnadsramme er satt til 134 millioner kroner bevilget av Fylkestinget i Hordaland.

Miljøconsult i Bergen har prosjekteringen, og Roar Skauge sier at ventilasjonsanlegget i det nye undervisningsbygget er preosjektert etter TEK09.

I tillegg er Hamstad i gang med flere jobber for Forsvaret, nytt forbrenningsanlegg for BIR (Bergen interkommunale renholdsverk) og Avinor. En stor jobb er på gag på Flesland med rehabilitering av helikopterterminal.

Nettside: Hamstad.no