- Primært har ønsket vært å gjøre det enklere for kundene i Oslo og Akershus å få tak i VVS-produktene når de trenger dem. Vi vet at mange vil sette pris på dette hentelageret, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Hentelageret er bygd opp slik at rørleggeren kommer og plukker varene og produktene de ønsker samt at de scanner dette selv, slik at effektiviteten blir optimal kombinert med at kostnadene holdes nede. Det r selvsagt mulig å få hjelp av de ansatte, men det e r lagt opp til en stor grad av selvbetjening.

Det er første gang at leverandørene har etablert et slikt hentelager. Tom Fjelstad er daglig leder for det nye hentelageret, som ligger i Østensjøveien 9, som er en del av Helsfyr Industriområde, så plasseringen er sentral og god. Tom Fjelstad har akkurat begynt å jobbe hos Probata AS, men han har lang erfaring fra VVS-bransjen.

- Jeg er trygg på at kundene vil sette pris på vårt nye hentelager. Erfaringene fra de første dagene er gode, men det vil ta litt tid før alle er klar over det nye tilbudet, opplyser daglig leder hos Probata AS, Geir Herdlevær.

Det nye hentelageret vil føre hele sortimentet til Probta AS. Det vil i praksis si Unipex tappevannssystem, Unisuper rørdeler, UNivarm gulvvarmesystemer og Uniløp avløpssystemer.

Produktspekteret vil bli utvidet senere i høst med elegante dusjrenner og innbyggingssisterner med et stort utvalg av betjeningsplater. Alt levert fra TECE.