Undertittelen på plaketten må være skrevet av Kai Hollstedt i et lyrisk øyeblikk: ”VVS-medienes Sjefsredaktør over alle Sjefsredaktører”. Det er ingen liten hilsen til en mann som aldri har vært sjefredaktør, bare redaktør. Det er fint nok.

Begrunnelsen slutter ikke der: ”For utvist mot, kreativitet, humørfylt storsinn, utholdenhet og overlevelsesevne som senior extremsportutøver blant skarpe tinder og sleipe konkurrenter.”

Ole Daniel begynte å skrive for byggefagprsssen i 1978 og fra 1992 i VVS Aktuelt, som han redigerte fra 1993 til januar 2006. Han har skrevet for Rørfag og Norsk VVS og har redigert VVS-forum siden september 2007.
Forbindelse til Stiftelsen Vekst går tilbake til 1990-tallet. Som alle journalister i denne bransjen vet, er Stiftelsen Vekst en uvurderlig kilde til informasjon som kan misbrukes med stor glede og nytte. Han har vært med på energi- og miljøkonferansene på Kielfergen siden 2003,

Under konferansen på Kielfergen holdt Ole Daniel foredraget ”Tulipomania. En blomstrende fortelling om lidenskap, grådighet og foreldreløse barn.”

Vi kommer tilbake til Kielkonferansen. Dette får være selvskryt nok!