– Wavin lanserer derfor i november tre standardiserte VVS-skap. Det dreier seg om skap for gulvvarme og tappevann, og et kombiskap.

– Ideen bak ferdige ”plug & play” gulv- og tappevannskap bygger på rørleggernes erfaringer. De opplevde at de brukte altfor mye tid på montering og innhenting av deler til skapene som skulle installeres. Ofte kunne turene til og fra grossisten bli mange og kostbare.

– For første gang i historien er prefabrikerte vvs installasjoner nå i salg som standard hyllevarer. Standard-skapene fra Convena er er utviklet gjennom tett dialog med grossist, rørlegger og sluttbruker. Sammen har man kommet frem til tre optimale skap hvor funksjonalitet, sikkerhet og brukervennlighet står i fokus.

– Med standardskapene gjør vi det enklere for rørleggeren å oppnå høyere effektivitet og lønnsomhet. Dette er et banebrytende konsept som vil kunne optimalisere arbeidsformen i bransjen” Petter Lieth, Salgs- og Markedssjef.

Kombiskapet er unikt ved at gulvvarme og tappevann er plassert i samme skap, adskilt med et vanntett sjikt. I gulvvarmeskapene er aktuatorene koblet til, og romtermostatene er programmert og merket. Alle gulv- og tappevannsskapene er ferdig trykktestet og godkjent. Skapene er i salg fra 2. november.


Convena Gulvvarmeskap




 Convena Kombiskap