Porsgrund har mange års erfaring innen baderomsprodukter, noe de tar med seg i nye vegghengte Glow 68, som gir fordeler både for rørleggeren og sluttbrukeren. Det skriver leverandøren i en pressemelding.

Lokalt produsert i Norden
Denne nye vegghengte toalettmodellen produseres på Porsgrunds egen fabrikk i Finland. Dette sikrer korte avstander fra råvarene til sluttproduktet, og svært korte logistikkveier fra fabrikken til sluttkundene i Norden. Gjennom mange år med egen porselensproduksjon og ISO-systemsertifikater, har fabrikken bevist aller høyeste produksjons- og kvalitetsstandarder.

I tillegg til den kundenære produksjonen tilbyr Porsgrund også EPD (Environmental Product Declaration) Miljødeklarasjon for sine porselensprodukter. Miljødeklarasjon gir det fullstendige datasettet som trengs for å utarbeide livssyklusvurderingen av en bygning, som for eksempel er nyttig når det søkes om sertifisering av grønne bygg.

Saken fortsetter under bildet:
Geberit 2.jpg

Enkel installasjon
Den nye vegghengte toalettmodellen fra Porsgrund er utstyrt med et spesielt monteringssystem, Easy Fast Fixing (EFF3), som mange rørleggere allerede kjenner fra andre vegghengte toalett fra Geberit-familien. På grunn av det «vinklede girsystemet» med optimert kraftoverføring, er det enkelt å installere toalettet med en hånd mens du støtter toalettet med den andre hånden. Når toalettet er installert, er setet enkelt å installere og justere på grunn av de spesielle EasyMount-hengslene. Setet kan enkelt fjernes for rengjøring ved å trekke i setet mens det er plassert i en viss vinkel. Ved behov kan hengslene låses for å blokkere hurtigutløserfunksjonen. Dette bidrar til å begrense mulig hærverk på offentlige bad.

Fordeler for sluttbrukeren
– Når man utvikler nye produkter, setter Porsgrund både profesjonelle og sluttbrukere i fokus. Ved siden av de allerede nevnte fordelene med enkel installasjon, gir vårt nye Glow 68 vegghengte toalett også et sterkt tilbud til forbrukerens behov, sier Anne Ersnes, produktsjef i Geberit.

– Det essensielle behovet for gode baderomsprodukter som er enkle å rengjøre, er sikret ved å tilby veggskål uten skyllekant kombinert med Rimfree® skylleteknologi og Porsgrund Smart spesialglasur, fortsetter Ersnes.

Rimfree® skylleteknologi ble lansert for omtrent ti år siden av Porsgrund. Den sikrer effektivt skyll av toalett uten skyllekant, og gjør rengjøringen mye enklere. Som alle andre produkter i Glow porselensfamilien, har det nye vegghengte toalettet den spesielle Porsgrund Smart-glasuren for enklere rengjøring, da den gir en mer smussavvisende overflate.

Sist, men ikke minst, er forkortningen av den nye Glow 68-modellen, kun 50,5 cm, noe som gir en pen veggskål også for mindre bad og toalettrom der hver centimeter teller.

Porsgrund Glow 68 er tilgjengelig fra januar 2023.
GLOW 2 bilder i et.jpg