Erling Solhaug hos VBL Hordaland var godt fornøyd med arrangementet, og påpekte at det er positivt å knytte sammen to interesseorganisasjoner for å skape ett felles og sterkere fagmiljø. Han melder om svært positive tilbakemeldinger fra medlemmene. 

Saken fortsetter under bildet:

Det var hele 30 utstillere på plass i Bergen.

Til sammen var om lag 300 deltakere innom fagmessen og fagprogrammet, og 30 utstillere hadde stand under arrangementet. Man hadde klart å få en meget bra bredde på deltakerne som bestod av blikkenslagere, entreprenører, leverandører, driftspersonell, byggherrer, rådgivere og studenter.

- Den store interessen blant deltakerne og utstillerne, samt de positive tilbakemeldingene vi fikk, gjør at vi ikke er i tvil om at vi ønsker å få til ett tilsvarende arrangement om to år, sier Anita Topdal, leder for VVS-foreningen i Bergen. Solhaug bekrefter også dette, og sier at dette er et viktig faglig arrangement for bransjen på Vestlandet. 

- Vi fant tidlig ut at vi ønsket å ha litt ting som skjedde på messen torsdag. Derfor fikk samtlige utstillere muligheten til å holde foredrag etter egne ønsker torsdag, og flere av leverandørene benyttet seg av dette tilbudet. Dette var et positivt bidrag med mye produktinformasjon som jeg tror deltakerne satte pris på, sier Erling Solhaug.

Fagprogrammet på messen har også fått mye oppmerksomhet.
- Det faglige innholdet fredag var svært bra, høyaktuelt, og foredragsholderne leverte absolutt, sier Topdal avslutningsvis. .

Komiteen for Ren luft – bedre innemiljø har bestått av Kjell Hæggernes (Blikkenslagerkontoret til VBL Hordaland), Lars Jåstad (Trox Auranor), Ingunn Gjermundnes (Tevas), Alan Aakre (Østensen eftf as), Thor-Jostein Egeland (daglig leder Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk forening), Erling Solhaug (Bravida Norge AS) og Anita Topdal (leder VVS-foreningen i Bergen).


Kjell Hæggernes fra Blikkenslagerkontoret til VBL i Hordaland viser at han var svært fornøyd med arrangementet.