- I tillegg fikk Therm X2  ”Plus X Award ” - merket i kategoriene høy kvalitet, funksjonalitet og økologi, og om ikke det var nok ble radiatoren utnevnt av juryen til  ” Den mest energibesparende radiatoren i 2012”, sier markedssjef Linn Haug i Variant VVS som markedsfører og selger Kermi produktene i Norge.

Dette var niende gang «Plus X Award» ble arrangert, og utdelingen har opparbeidet seg til å bli en av verdens største innovasjonsprisutdelinger, og kårer produkter innenfor kategorier som teknologi, sport og livsstil.

Høye kvalitetskrav til produktene
For å gi et mest mulig objektivt, nøytralt og faglig skjønn, består den uavhengige juryen av 130 medlemmer fra 32 ulike land. For at et produkt skal kunne bli nominert i en av de underliggende kategoriene må den ha en ny og innovativ teknologi, produktmateriale av høy kvalitet, en enestående design, være enkel å betjene, samt ha gode ergonomiske og økologiske produktegenskaper. Dette gjør at prisutdelingen dokumenterer en imponerende kvalitet og teknisk overlegenhet av produktene og produsentene som mottar prisen.

Store på varmesystemer
- I over 50 år har Kermi sine produkter oppfylt de høyeste standarder for kvalitet, funksjonalitet, komfort og design. De er derfor en av Europas ledende leverandører innenfor dusjløsninger og varmesystemer, forteller Linn Haug. 

- Med sin patenterte X2-teknologi, har selskapet revolusjonert panelradiatorer med to eller flere panel. Dette ved å oppnå inntil 11 prosent energibesparelse, inntil 25 prosent kortere oppvarmingstid og inntil dobbelt så høy andel strålingsvarme, sammenlignet med de tradisjonelle panelradiatorene, sier Haug videre.

Panelradiatoren Therm X2 leveres i et bredt spekter av størrelser, tilkoblinger og overflatebehandlinger. Dette for å ta hensyn til ulike varmebehov og bygningsmiljø.