Armaturjonssons turnèe starter i slutten av uke 35, og vil vare til og med uke 39. Da skal de fleste grossistene på det sentrale Østlandet besøkes. Turnèen stopper i Trondheim som den nordligste byen. Ekvipasjen de reiser med består av en Landrover med stor henger, samt en følgebil. Alt skal dekoreres i Armaturjonssons profil.

Konkurranse
- Vi er i sluttfasen av planleggingen, og er klare på hva vi skal gjøre og presentere underveis.
Vi vant VM i kuplingsteknikken JRG Sanipex MT i 2012 i konkurranse med syv andre nasjoner, og vi ønsker å gjenta den bragden i år. Derfor vil rørleggerne som møter opp hos grossistene få muligheten til å konkurrere, og de fire beste i løpet av turen vil få plass sammen med fjorårets VM vinner, Conrad Ekholt, fra OC Rørservice. Alt er tilrettelagt i den hengeren vi har med oss, forteller salgssjef Øyvind Christiansen i Armaturjonsson.

Service og nyheter
I tillegg til selve konkurransen vil Armaturjonsson tilby verktøyservice, og flere nyheter vil bli presentert under rundturen.
- Vi ønsker å sette rørleggeren i fokus, og litt av bakgrunnen for en slik tur er å skape enda mer oppmerksomhet om våre produkter, og hva vi kan tilby. Vi stiller med et sterkt mannskap underveis, og det er mulig å stille oss spørsmål om alt fra produkter, til ulike installasjoner. Så kommer konkurransen som et artig innslag som vi høstet stor entusiasme rundt i fjor. Derfor håper vi at flest mulig rørleggere kommer dit vi befinner oss de ulike dagene, påpeker Christiansen.

Armaturjonsson skal besøke Heidenreich, Alhsell og Brødrene Dahl, og reiseruten vil snart bli offentliggjort på deres hjemmesider.