Oslo kommune inviterer bygg- og anleggsbransjen til orientering om alle oppgavene som skal gjennomføres i 2009, og innen økonomiperioden frem til 2012. Dette skjer mandag 22. desember kl 12.00 – 14.00 i Bystyresalen i Oslo rådhus.

Det er behov for mange dyktige hender og hoder for å gjennomføre de viktige offentlige oppgavene som Oslo kommune har planlagt. Derfor inviteres alle seriøse bedrifter innen bygg- og anleggsbransjen til en orientering om prosjektene som skal utlyses og hvordan offentlig utlysning skjer etter lovverket, skriver kommunen på sin egen hjemmeside.

Det er viktig for Oslo kommune å sikre at det er nok dyktige hender til å bygge nesten 3000 barnehageplasser i 2009, rehabilitering og nybygg knyttet til skoler, idrettsanlegg og sykehjem. I tillegg skal nye Holmenkollen stå ferdig i 2010.

– Vi vil ikke at ansatte nå skal få fyken og at utlendingene blir sendt hjem. Vi er avhengige av bygge- og anleggsnæringen, sier byrådssekretær Steinar Wulfsberg-Gamre.

Både politisk og administrativ ledelse for avdelingene med de største prosjektene vil være til stede på møtet. Firmaer som ønsker å være tilstede kan melde sin interesse innen fredag 19. desember kl 12.00 med navn, firma og antall personer til byradsleder@radhuset.oslo.kommune. no

Hent invitasjonen (pdf)

Kommentar eller mer informasjon, skriv til journalist  Per Henriksen