Hanche- Olsen har jobbet 10 år i elektronikkbransjen, hvor han begynte som key account manager i Sony og ble senere forfremmet til country manager i Norge. Sist ledet Hanche-Olsen salgsapparatet for Sony i Norden.

– Thomas har lang erfaring fra en bransje med sterkt fokus på service, og som har gjennomgått store forandringer det siste tiåret. Dette er erfaringer både Oras og våre kunder kan dra nytte av, sier Kaare Astrup, administrerende direktør i Oras i Norge.

Ansettelsen av Hanche-Olsen viser at Oras fremdeles satser på det norske markedet, til tross for at produksjonen i Leksvik flyttes til Finland og Polen fra 2012.

– Norge er fremdeles et viktig marked for oss, og vi styrker derfor salgsapparatet. Samtidig opprettholder vi vår høye servicegrad med tanke på leveringstid, personlig oppfølging og tilgang til reservedeler. Et utvidet kompetansesenter i Leksvik vil bidra til dette, fastslår Astrup.

– Oras er en sterk merkevare som står for kvalitet og brukervennlighet. Som tidligere elektronikkmann, er jeg spesielt imponert over Oras innovasjon og utvikling innen teknologi, som for eksempel berøringsfrie kraner. Jeg gleder meg til å ta fatt, sier Thomas Hanche-Olsen.

NTB