Lekre, inspirerende baderomsutstillinger i ulike stiler og prisklasser venter kundene. Alt er lagt til rette for at kundene skal finne den baderomsløsningen de drømmer om. Et godt utvalg i spa og badstu presenteres også i butikken. Her er veien kort fra en innbydende butikkutstilling til å bli virkelighet hjemme.  I den nye butikken er velvære i kombinasjon med faglig gode løsninger satt i høysetet.

Også fremtidens energiløsninger presenteres i en egen avdeling i butikken. Kunder som vurderer oppvarmingsløsning hjemme, som varmepumpe, vannbåren varme med mer, skal få et godt grunnlag for å velge dette i varmeavdelingen.

Kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører preger utstillingene. Her er godt design kombinert med høy kvalitet og fagkunnskap. Butikken er bygget opp i tråd med Varme & Bads butikkonsept hvor den gode butikkopplevelsen med inspirasjon, opplevelse og fagkunnskap er byggesteiner.

Det nye opplevelsesenteret til Bærums VVS Senter er VB`s nye butikkflaggskip. Utstillingen er delt inn i seks stilarter for å dekke de fleste behov og ønsker. De seks stilartene er: Romantisk, minimalistisk, natur, aqua, maritimt og maskulint.

Saken fortsetter under bildet:

Robert Fossum, daglig leder Bærum VVS Senter AS og daglig leder Øysten Kjellsen i Varme & Bad åpnet tirsdag det nye flaggskipet til kjeden i Bærum.

Daglig leder Robert Fossum og hans 5 medarbeidere legger opp til stor åpningsmarkering.
- De første 500 som besøkte butikken fikk også en overraskelse av oss. Medlemmer av Varme & Bads samarbeidspartner, Huseiernes Landsforbund i Asker og Bærum, var også invitert til åpningen, forteller Robert Fossum.