Under paraplyen Olimb Group finner vi Onliner System, Olimb Rørfornying og Olimb Offshore. Olimb Rørfornying skal arbeide med rørsystemer fra sjø til baderom, mens Offshoreselskapet skal ta hånd om røranlegg på olje og gassanlegg. Onliner Systen håndterer den internasjonale satsingen når det gjelder rørfornying.

Satser utenlands
Olimb i Østfold har lang erfaring og tradisjon med anleggsdrift. De siste årene har satsingen på legging av rør i bakken vært en suksess og selskapet har utviklet et SINTEF-godkjent system for fornying av vann- og avløpsrør innomhus med å støpe inn nye rør i de gamle rørene. Dette systemet har blitt tatt godt i mot i det norske markedet og det er bakgrunnen for at Olimb for lengst har kastet sine øyne på nabolandet Sverige, men utenlandssatsingen stopper ikke der.

I Sverige har Olimb etablert en avdeling i Västerås med sju ansatte, men det er opprettet eget kontor på Manhatten i New York. USA-markedet er en tung affære å bearbeide og man trenger en sterk industriell partner for å komme videre, men arbeidet pågår. Andre land i EU-sonen er også interessert i Olimbs rørfornyingssystem og bedriften har også perifere tanker om satsing i Asia siden det er såpass stor interesse for systemene.

Solid bedrift
Metoden som Olimb har utviklet krever kort vannavstengningstid og er følgelig effektiv, rimelig og ikke minst sikker. Folk slipper å flytte ut av egen bolig mens arbeidende pågår, men det er grunn til å understreke at det er ikke alltid at det nytter å bruke systemene. De hender at rørene er for gamle og nedslitte. I slike tilfeller må alt skiftes ut og tradisjonelt rørleggerarbeid er da eneste alternativ. Olimb har gode kontakter blant mange rørleggere som da overtar arbeidet.

Olimb står nå for ca. 65 prosent av all rørfornying i Norge og er en solid bedrift. Det er ikke hentet inn ekstern kapital for satsingen utenlands og det beviser at selskapene i Olimb Group legger stein på stein og har en langsiktig strategi.