Rontén er utdannet rørleggermester, og har jobbet 24 år i Oras-konsernet i flere ulike stillinger, senere i Nra Øst AS, og GK Rør AS. Han har tidligere hatt bransjeverv for Opplæringskontoret for rørleggere i Oslo og Omegn, BNL sitt etikkråd, samt nestformann i vår bransjeorganisasjon NRLs sentralstyre, nå Rørentreprenørene Norge. Utdanning og kompetanseheving er noe av det Ole brenner for.

Ole har allsidig kompetanse og stor interesse for rørleggerfaget. Han har også vært sentral i noen av landets største byggeprosjekter.
- Nå vil han med sin brede erfaring, bidra til vekst i Rørlegger Sentralens satsningsområder, som innbefatter større prosjekter, fornybar energi, grave- og spyletjenester samt tilbud til sameier og borettslag, skriver selskapet i en pressemelding.

- Jeg ser frem til å bli kjent med Rørlegger Sentralens dyktige ansatte, og firmaets ungdommelige og dynamiske miljø, samt å videreutvikle selskapet med deres mål, og vekstambisjoner, sier Ole Gustav Rontén.

- Alle i Rørlegger Sentralen gleder seg til å få Ole med på laget, og med dette kunne tilby våre kunder og samarbeidspartnere enda høyere kompetanse, service og kvalitet, skriver de videre i meldingen.

Ole Gustav Rontén tiltrer stillingen 1.februar.