I Stjørdal åpnet Heidenreich proffbutikk 4. oktober og til mandag åpner man på skøyen i Oslo. Senere i høst åpnes en butikk i Haugesund og på Ryen i Oslo vil det komme ny butikk ca. 1. mars neste år.

- Vår nye eier har finansielle muskler og ønsker å satse offensivt i markedet. Det er en spennende og hyggelig strategi, mener regionsjef butikk i Heidenreich, Per Korneliussen.
I det tyske markedet har Heidenreich en rekke små butikker og det er etter den tyske malen som nå benyttes her i landet.

- I Tyskland ligger butikkene tett, men det er forholdsvis små butikker. Slik blir det i Norge også, selv om tetthetten ikke blir av samme mer her. men vi har 3. 500 produkter i vår nye butikk på skøyen, så det burde holde md tanke på at det snart kommer enda ny forretning på Ryen. Imidlertid er vi åpne for å gjøre små endringer i varesortiment, som forøvrig er utvidet betraktelig den senere tid og antall varer på lageret er økt med hele 50 prosent. Rørleggerne er frittalende og sier i fra om det mangler noe, så vi er rede til å justere der det er mulig og ønskelig, understreker, Per Korneliussen overfor vvs-forum.no.

- Dere frykter ikke konkurransen? I Oslo for eksempel er det mange proffbutikker.
- Det ligger to butikker i nærheten av oss på Skøyen, men det er bare sunt. Det skjerper oss til å yte maksimal service, sier Per Korneliussen optimistisk.