Øyvind Olsen er ansatt som Prosjektingeniør Byggautomasjon i GK Norge, Kongsvinger.

10. november 2014 tiltrådte Øyvind Olsen stillingen som Prosjektingeniør i Byggautomasjon i GK Norge, på Kongsvinger. 

Øyvind er 24 år og har tidligere jobbet som elektriker med fagbrev. Han kommer sist fra Høskolen i Ålesund hvor han studerte ved linjen Automasjonsteknikk Y-veien. Studiet omhandler bl. annet: utvikling av styringssystemer, instrumentering maskiner og prosesser, datateknikk og mekaniske systemer.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektingeniør innen byggautomasjon, med oppgaver som programmering og igangkjøring av automatikk og SD-anlegg. Foreslå forbedringstiltak som er formålstjenlig for kunden og GK, samt kvalitetsikring av leveranser og god kundeoppfølging.
GK ønsker Øyvind velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!

Øystein Christensen er ansatt som Prosjektleder i GK Norge, Oslo.

3. november 2014 tiltrådte Øystein Christensen stillingen som Prosjektleder i Prosjekteringsavdelingen i GK Norge, i Oslo. 

Øystein er 32 år og kommer sist fra  ÅF Infrastruktur sin VVS avdeling på Lysaker. Her jobbet han med prosjektering av ventilasjon og rør/VVS.
 
I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder på Prosjekteringsavdelingen på Ryen, med oppgaver som dimensjonering av rør og ventilasjon for ulike typer bygg. Hans første oppdrag i GK er prosjektering av ventilasjon for utbyggingen som Posten gjør på Alnabru.
GK ønsker Øystein velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!