Programmet er like omfattende som de øvrige byene Tour 2016 har besøkt, nemlig Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim, og store deler av konferansen er grupperarbeid.

En av arrangørene, Integra - Foreningen for tekniske systemintegratorer opplyser at det var høyt deltagerantall samtlige steder hvor Touren har vært denne våren.

Nå satses det på samme interesse i Tromsø, og dagens konferanse åpnes av byråd for byutvikling, Ragni Løkholm Ramberg. Blant innledere som skal bidra med ”Riktig med en gang” er Isak Oksvold, Aspelin Ramm Eiendom AS som skal snakke om lokalt byggeprosjekt – erfaring med kontinuerlig forbedring. Videre vil Katharina Bramslev fra Grønn Byggallianse, som for øvrig er en av de andre arrangørene, ta opp temaet rundt hva grønt skifte og økt bærekraft innebærer, helt konkret for aktørene i byggenæringen.

Anders Alseth fra Enova vil vise hva myndighetenes bidrar med til bærekraftig bygninger. Dagens tema; ”Riktig med en gang” og hvordan oppnå dette er det  Sverre Tiltnes fra Bygg21 som gjør en gjennomgang på.

Standard Online stiller med /Line Kamhaug Hopmoen, og hun vil gå gjennom standardtrilogien som er utarbeidet av Standard Norge, tre viktige standarder med navnet ”Riktig med en gang”.

Miljøavtalen og kundetilfredshet er også sentralt under dagens team, og dette ivaretas av Carl Henrik Borchsenius fra Norsk Eiendom.