- Vi posisjonerer oss for videre vekst, sier nyansatt og entusiastisk markedssjef, Magnus Østby til vvs-forum.no. Østby kommer forøvrig fra stillingen som salgs- og markedssjef i ”Bygg Reis Deg”.

I Vestfold er Katharina H. Nygaard er ansatt som ny avdelingsleder. De fire siste årene har Nygaard jobbet som markedssjef i Returgass. Det er også ansatt ny serviceleder innen ventilasjon/kulde i Tønsberg. Med stor entusiasme og kompetanse, vil de nyansatte sammen med den øvrige staben sikre ny vekst og utvikling for YIT i regionen.

Markedet stabilt
- Etter en turbulent tid ser vi nå at mange realiserer prosjekter som har ligget på vent. Markedet har stabilisert seg og prosjektene kommer i gang igjen, påpeker Østby.
YITs avdelingskontor i Tønsberg utvider satsingen innen kulde- og ventilasjonsområdet. Det er opprettet en ny sammensatt avdeling under navnet: KLIMA. Avdelingen er spisset for å imøtekomme etg økende behov for klimafokuserte løsninger, som blant annet byggautomasjon.

Alt i en kontrakt
- Vi får mange henvendelser, og langt flere enn tidligere, på tekniske totalentrepriser. Stadig flere byggherrer ser seg tjent med å samle alle tekniske arbeider, som elektro, ventilasjon, rørleggertjenester, AV- og sikkerhetsinstallasjoner i en kontrakt.

- Hvilket hovedfokus vil YIT i Telemark og Vestfold ha fremover?
- Vi skal drive mer utadrettet markedsarbeid, med tettere oppfølging av eksisterende og nye kunder. Med vårt styrkede team vil vi jobbe målrettet for økt kundetilfredshet, miljøfokus og høy kvalitetskultur, sier Magnus Østby.