Alle eksisterende brukere må opprette nytt brukernavn og passord

For å øke sikkerheten i søknadssystemet for sentral godkjenning, har alle eksisterende brukernavn og passord blitt erstattet. Det nye systemet bruker e-postadresse som brukernavn.

Direktoratet for byggkvalitet har ikke lenger mulighet til å finne glemte passord og brukernavn manuelt, som tidligere. Dermed må alle brukere gjøre én eller flere av følgende ting for å søke om sentral godkjenning:

Be om passord
Hvis din e-postadresse ble benyttet ved sist innsendte søknad om sentral godkjenning, kan du opprette nytt passord ved å klikke på "Glemt passord?" på innloggingssiden og oppgi denne e-postadressen. Systemet vil så sende deg en lenke som gjør det mulig å sette et nytt passord i systemet.

Opprett ny bruker
Hvis det ikke lykkes å be om nytt passord skyldes dette at e-postadressen du skriver inn ikke er registrert mot et foretak. Klikk på "Ny bruker? Registrer deg her!". Oppgi foretakets organisasjonsnummer for å starte prosessen med å opprette en ny bruker. Dersom foretaket allerede er registrert i systemet, vil alle saker og godkjenninger automatisk bli koblet til den nye brukeren.

Kontakt oss
Dersom du ikke lykkes med å bruke disse framgangsmåtene, kan du ta kontakt med oss. Send en e-post til post@dibk.no eller ring 22 47 56 00.

Vi kan hjelpe med å endre den registrerte e-postadressen på foretaket, slik at du kan benytte deg av "Glemt passord?"-funksjonaliteten. Direktoratet kan ikke hjelpe deg med glemte passord.







Søk om sentral godkjenning