- Sentralen i evohome-systemet er evotouch som har bakgrunnsbelyst berøringsskjerm for intuitiv bruk med fingertuppen og har en selvforklarende norsk meny. Evotouch kan monteres på bordmodul eller veggbrakett og har utskiftbare frontdeksler i polert sort, børstet stål eller hvit høyglans, sier Account Manger for ACS-ECC divisjonen i Honeywell Morten Leopold Helgerud.

Evotouch kan enkelt tas ut av holderen og har en batterikapasitet på 2 timer. Dette gir brukeren stor fleksibilitet. Rekkevidde er 30m og de 8 sonene reguleres av trådløs-teknologi basert på 868MHz frekvensområde. Systemet er veldig godt egnet til blant annet vannbåren gulvvarme, radiatorer, blandeventiler, kjel, panelovner. Det er ingen begrensning på antall radiatorer per sone. I tillegg kan hver sone styres med 6 forskjellige temperaturinnstillinger per døgn.

- Radiatorstyringen HR80 monteres enkelt på en radiatorventil M30x1,5 og kommuniserer trådløst med evotouch og man kan dermed ha tidsprogram på radiatoren. Har man for eksempel konvektorkasser, kan HR80 styres av en trådløs, batteridrevet termostat, DT92. HR80 har også vindusfunksjon og innebygd temperaturføler. Ønsket temperatur kan stilles inn på HR80 eller på evotouchen. HR80 har i tillegg et stort display på toppen av termostaten for enkelt å kunne lese av temperaturen. HR80 fungerer også som et ”stand-alone” produkt, sier Helgerud

For styring av gulvvarme monteres en trådløs kommunikasjonsenhet i fordelingsskapet hvor man kobler til en aktuator på hver ventil (sone).

- Evohome-systemet gir deg mange valgmuligheter og Honeywell evohome har en ledende og fremtidsrettet teknologi og det vil komme mange spennende nyheter til evohome-systemet i tiden som kommer.Evohome systemet byr på mange muligheter med fokus på energieffektivitet og komfort. Oppgraderingen skjer via PC link.
Installasjonen av evohome er rask og enkel og uten behov for kabel eller annen inngripen i innstallasjonen er dette en effektiv innstallasjon, sier Helgerud. 

I tillegg til at man sparer energi på oppvarming, kan man søke Enova om tilskudd. 

Evohome kommer til og selges via grossit.

Med over 100 års erfaring er Honeywell en av de ledende ekspertene på Home Comfort Solutions.