Det er utvalgte Ifö Sign toaletter og porselensservant som kommer til å være først på markedet med den nye overflatebehandlingen på porselenet.

Ifö er kjent for tidløs skandinavisk design og funksjonalitet innen baderomsinnredning, med 70 års tradisjon og kunnskap om VVS, arkitektur, formgivning og innredning. Denne tradisjonen bevares og holdes levende takket være stadig pågående og innovative tekniske løsninger av Ifös produkter.

Jevnere porselen
Ifö har nå, etter flere års utvikling, tatt i bruk en helt ny glaseringsteknikk på den keramiske glaseringen på toaletter og porselensservanter. Den nye overflatebehandlingen er betydelig jevnere enn tidligere, står bedre imot skitt og er derfor mye enklere å holde ren. Det rengjøringsvennlige porselenet gir også produktene en lengre livstid, forutsatt at man regelmessig rengjør overflatebehandlingen på toalettet og porselensservanten.

Ny glaseringsteknikk
Baderomskeramikk har tidligere normalt blitt glasert en gang og siden brent en gang til for at man skal få et jevnt og hardt porselen. Ifö har nå utviklet en ny teknisk prosess der produktene glaseres to ganger og siden brennes en gang. Denne prosessen gir en enda jevnere flate.

- Den nye glaseringsteknikken innebærer store fordeler. Vi får frem et mye jevnere porselen gjennom to glaseringer. Det glatte, jevne porselenet gjør at toaletter og porselensservanter blir betydelig mer motstandskraftige mot smuss og bakterier. Det blir enklere å holde baderommet rent, sier Erika Larsson, produktsjef for Ifö Sanitär AB.