Salgsansvarlig for Samsung
Morten Freyer (41) fra Larvik er ansatt i Ingeniørfirmaet Theodor Qviller AS med ansvar for å bygge opp forhandlernett for luft til luft- og luft til vann-varmepumper.  Han blir en del av Theodor Qvillers satsing på Samsung-varmepumper til forbrukermarkedet.  Freyer er utdannet kuldeingeniør fra Høgskolen i Vestfold, og har tidligere jobbet blant annet som teknisk sjef i Friganor og avdelingsleder i GK Norge.
– Samsung-varmepumpen er et spennende produkt som jeg personlig har stor tro på, sier Freyer, som ser fram til å være med fra start og utvikle både forhandlernett og Qviller som en betydelig leverandør av klimaprodukter. 

Markedskoordinator
Marlen Knoph (23) fra Fjellhamar er ansatt som markedskoordinator i Ingeniørfirmaet Theodor Qviller AS, hvor hun skal jobbe med markedsføring og forhandlerstøtte. Knoph er utdannet bachelor i Business Administration ved Oakland University i Michigan, USA.
– Jeg har også spilt på universitetets fotballag, der jeg fikk fullt scholarship, forteller Knoph. Hun er allerede kjent med Qviller gjennom sommervikariat. 
– Qviller er en fantastisk mulighet til å utvikle meg videre med en bratt lærekurve, og den nye Samsung- satsingen er veldig spennende, sier Knoph.