I år introduseres også seks miljøtrinn som viser hvordan Gustavsberg arbeider med holdbarhet og miljø. Dette skriver baderomsprodusenten i en pressemelding.

Miljøsmarte, pene og hygieniske servantbatterier
Det nye berøringsfrie servantbatteriet Nautic starter automatisk når hendene befinner seg i rett posisjon, og stenges av så fort hendene fjernes. Den er enkel å montere, drives med lett tilgjengelige batterier og stiller seg automatisk inn etter avstanden til servanten. På blandebatteriet finnes en rengjøringsinnstilling – hold for sensorøyet i 15 sekunder og blandebatteriet blir inaktivt i ett minutt. Et blandebatteri som gjør at man ikke sløser med vann og energi, og som gjør baderommet lett å rengjøre. Med et klassisk og nordisk design.

Elegante møbler i baderomsserien Artic
Årets møbelnyheter gjør baderomsopplevelsen behaglig med sine myktstengende dører, flyttbare moduler og gjennomtenkte speilskap. I serien finnes allerede servant og klosett. Nå inngår også servantskap, høyskap og veggskap i ulike størrelser i fargene Black Oak, Natural Oak og Matte White.

Fargeglad baderomsserie har fått tilskudd
I baderomsserien Logic kan man enkelt bytte fronter, spaker- og ratt til armatur, møbler og badekar i fire ulike farger. Nå får serien ytterligere flere fronter i nytt design og i to  nye farger; Classy White og Woody Grey samt to nye speilskap og flere ulike håndtak som tilvalg.