LK System tar nå enda sterkere grep om markedet med flere nyheter og ikke minst styrking av staben. Bare det siste året har selskapet ansatt hele 5 nye medarbeidere.

Mye positivt som skjer.
- Vi har nå fått Sintef TG på vårt LK Universal Rør-i-rør-system. Dette har vært en prioritert oppgave for vår produktutviklingsavdeling det siste halvåret, og det gleder oss at vi nå kan betrygge alle kunder på at våre produkter nå har all nødvendig og relevant dokumentasjon for å imøtekomme både lovkrav og det som etter hvert har blitt et ”markedskrav” i Norge, sier salgssjef Lars Petter Olsen i LK System AS.

Må lytte til kundene
LK System stod under årets VVS-dager frem som en leverandør med muskler. Med en langsiktig industriell eier i ryggen, skal den norske virksomheten styrkes i alle ledd.
- Med de medarbeiderne vi nå har på plass og et sterkt totalprodukt, råder det optimisme i leiren. Men all framgang er avhengig av fornøyde kunder, og der ligger vårt fokus sier Olsen.

Olsen poengterer at de er ydmyke i forhold til at de nå er inne i en meget positiv utvikling. Han mener at målbevist jobbing de to siste årene har bidratt til det, men vi har fortsatt et stykke å gå, så det gjelder å holde koken.
- Nå er vi for alvor tilbake i markedet igjen, og har klart å få innpass hos mange ny kunder den siste tiden. Det gir oss mange fordeler, ikke minst i forhold til produktutvikling. Jo mer vi er ute hos kundene, desto lettere er det å fange opp ønsker og innspill på hvordan produktene og systemene kan utvikles enda bedre. Dette er helt sentralt for oss.

Flere nyheter
LK System lanserer rett over nyttår en ny type veggboks, og under VVS-dagene presenterte de også et helt nytt kombiskap for både tappevann og gulvvarme / radiatorer som kommer på markedet i disse dager.
- Det geniale med den veggboksen er både den monteringsvennligheten og lekkasjesikkerheten boksen gir. Løsningen tror vi kommer til å sette ytterligere fart på tappevannsalget vårt. Boksen har noen egenskaper som jeg tror rørleggeren vil sette stor pris på, sier selger Øystein Torsteinsen.

Når det gjelder det nye kombiskapet er Torsteinsen svært optimistisk. Dette er en skikkelig nyhet som er ganske så universell.
- Alle løsninger kan bygges i skapet, for både tappevann og gulvvarme, eller radiatorer om det er beskrevet. Vi mener at skapet er unikt design- og løsningsmessig, da der er lite og tilpasset små byggemål. Alle kuplinger er plassert i skapet. Dette gjør det optimalt med tanke på lekkasjesikkerhet.

Salgssjef Olsen avslutter med å si at de nå spiller i øverste liga med tanke på de produktene LK har i sitt sortiment.
- Med den sortimentsbredden vi nå kan tilby, smarte løsninger for rørleggeren, Sintef TG på både gulvvarme- og Rør-i-rør systemet vårt, et styrket teknisk innesalgsapparat og en god logistikkløsning til hele landet skal vi definitivt være en attraktiv leverandør til bransjen fremover. Dette fikk vi også mange bekreftelser på under messa, avslutter en optimistisk Olsen.