Servantbatteriet er elegant og miljøvennlig, og leveres i høydene 133 mm, 160 mm, og 240 mm, og alle høydene er til perlatoren. Aramturet er enkelt å montere, og det er lett å skifte reservedeler. Det er standard AA batteri. 

Med fokus på miljøet
Villeroy & Boch  skriver i pressemeldingen at Gustavsberg Sensoric 1.0 har et sterkt fokus på miljøet. Den er klassifisert som blyfri, siden innholdet av bly er under 0,1 % på hele blandebatteriet. Man kan stille inn komfortflyt og komforttemperatur for optimal komfort og besparelse. 

For ytterlige miljøbesparelser kan man bytte til den mer vanneffektive perlatoren, og man vil dermed kunne oppfylle kravene til LEED og BREEAM på prosjektsiden. For den private brukeren vil man også kunne kjenne besparelsen på lommeboken, i tillegg som man gjør miljøet en tjeneste. 


Hygienisk og holdbar
- Smittevern har hatt et voldsomt fokus de siste årene. Som en konsekvens av dette har det vært mye utskiftning til berøringsfritt i det offentlige, næringsbygg, idrettsarenaer o.l. Men selv i hjemmet er det hygienefordeler med berøringsfritt. Ikke bare kan det være aktuelt å unngå smitte også der, men man slipper i tillegg stygge fingermerker og unødig slitasje på armatur som er berøringsfritt, skriver leverandøren i pressemeldingen.