Når man installerer en trådløs romtermostat i hvert rom, er det mulig å endre alle innstillingene for rommet, eller for hele anlegget på selve romtermostaten. Man kan også velge å regulere anlegget via en app til iPhone, eller med PC via internett.

- Med Touchline får man betydelig bedre komfort og kan spare opptil 20% av energiforbruket. Systemet er perfekt til lavenergihus der kravet til hurtig regulering er ekstra høye. Hurtig regulering minimerer driftskostnadene og maksimerer samtidig komforten. Man installerer enkelt romtermostatene i anlegget. Med kun to touch per termostat er man i prinsippet ferdig, sier produktsjef Audun Martinsen i Roth Nordic, Norge i en pressemelding.

Til alle typer bygninger 
- Systemet kan brukes i alle typer bygninger, alt fra små boliger til store industrielle kontorbygninger, og er med på å minske energiforbruket i hele systemet. Ved riktig bruk kan man spare helt opp til 20 % på det samlede energiforbruket, forteller Martinsen.

Romtermostaten er i en enkel design som passer inn i alle hjem og bygninger. Termostaten måler kun 19,5 mm i dybden og fås i hvit og svart høyglans. 

Reguler gulvvarmen via internet eller iPhone 
Roth har også utviklet en app til Touchline som kan regulere hele gulvvarmesystemet fra en iPhone – uansett om det er hjemme, på hytta eller San Francisco. App’en kan kjøpes i App Store. Gulvvarmesystemet kan naturligvis også styres fra en PC med adgang til internet.

Touchline kommer i tre varianter
• Touchline med display, infrarød gulvsensor (IR) og batteri
• Touchline med display og fast strømforsyning
• Touchline med display og batteri