– Med Mora Styxx sprenger vi grensen mellom det manuelle og det automatiserte. Takket være de vel gjennomarbeidede funksjonene kan du med denne blanderen kontrollere funk¬sjoner som temperaturveksling, vanntrykk og stråle med en hånd. Det er slike egenskaper som gjør Mora Styxx til noe ekstra både på det funksjonelle og det visuelle planet, sier Ove Sundqvist, produktsjef hos Mora Armatur i en pressemelding.

– Mora Styxx inneholder de rene linjene som er så typiske for vår tid, samtidig som den har innslag av organiske og myke former. Det er et bevisst og tidsriktig designgrep som vi er svært stolte over å kunne presentere, fortsetter Ove Sundqvist.

Mora Armatur er med sin 80 år lange historie. Med den siste nyheten Mora Styxx tar man produkttilbudet til ytterligere et nivå når man for første gang integrerer egenskaper som elektronisk kontrollpanel og LED-belysning i et av sine kjøkkenarmaturer. Dessuten har man lekt med designen på en modigere måte enn før.

Mora Styxx inneholder flere funksjoner som gjør den til en hendig blander, både å se på og å bruke. Dusjhodet er enkelt å gripe og slangen helt fleksibel. Ved hjelp av det elektroniske kontrollpanelet kan du enkelt velge mellom flere ulike stråler, og takket være den informative belysningen stiller du enkelt vanntemperaturen uten å behøve å kjenne på vannet, heter det i pressemeldingen.

Mora Styxx installeres ved at en liten elektronikkboks monteres under oppvaskbenken og tilsluttes strømnettet. Armaturet monteres deretter i benken som en hvilken som helst armatur.
Et backup-batteri sikrer funksjonen ved strømbrudd. Veil utsalgspris ink. mva på Mora Styxx er: kr 10544,-
 

Hjemmeside: www.moraarmatur.no