Selskapet har under utviklingen av disse lagt vekt på integreringen mot alle de mest kjente systemhimlingene på markedet, sånn som E-kant, D-kant, Dg-kant og selvfølgelig A-kant.

Dette skal ifølge selskapets eget pressemateriell gjøre hverdagen lettere for de som skal tilpasse ventilene til de ønskene arkitekten måtte ha.

- Vi bygger videre på den suksessrike LØV-ventilen, og kommer selvfølgelig med en front med LØV-dyser også i denne serien. LØV har vært markedslederen blant tiluftsventilene de siste 15 årene og vil fortsatt være spydspissen i vårt sortiment med sine gode lufttekniske egenskaper, sier utviklingssjef Tore Stenbraaten til VVS-Forum.no.

Han sier videre at den kjente Opus-dysen er nå blitt videreutviklet for økt kapasitet, og vil leveres som et frontalternativ i denne ventilserien. Dette er ventilen for de tilfellene der det er behov for justerbart spredningsmønster og høy kapasitet.

- Ventilspekteret utvides nå med en ny perforert ventilfront. Denne vil være nedsenket med perforering i front og sider, sier han.

Serien ble for øvrig lansert under VVS-Dagene i oktober.