Den nye rektangulære takdusjen Slate med sorte detaljer ble godt mottatt når den ble lansert i mai i fjor. Nå har Damixa forbedret modellen med vender integrert i termostaten, slik at settet blir enda mer elegant, opplyser Korsbakken Trading i en pressemelding.

Slate2 vil få samme pris som forrige modell

Dikara
Damixa har i tillegg laget ett nytt sett med den runde 200mm takdusjen, Dikara. Den har også  venderen i termostaten, slik at det ikke blir noen unødvendige elementer på stangen. Hånddusjen på dette settet har 5 innstillinger og gir 7,8 liter vann i minuttet med sparedyse. Dikara leveres komplett med takdusj, håndusj og Clover termostat.

Også for badekarkraner
- Takdusj for forbrukere med badekar har vært ett savn. Damixa har derfor laget en modell kun med takdusj, hånddusj og slange. Den kan man enten benytte på eksisterende termostat med vanlig tut ned, eller den monteres sammen på en badekarkran slik at man kan ha takdusjen sammen med badekaret. Stangen er teleskopisk justerbar på lengden mellom 1070-1300mm. I tillegg er stangen kappbar nede hvis det for eksempel er svært lavt under taket, forteller markedskoordinator Lene Solberg Kroken i Korsbakken Trading i pressemeldingen.
- Alle kranene er termostatstyrte og har ecosave –funksjon som reduserer vannforbruket. Flere av hånddusjene har sparedyse, noe som kan være med på å redusere vannforbruket. Metallslanger på hånddusjen er enda en detalj som gir brukerne valuta for pengene.