Gutavsberg ser i dag en retrotrend i interiør - og designbransjen, både i valg av farger og form. Bad som vanligvis innredes i sort og hvitt får ofte nytt liv med sterke farger, først og fremst i form av assessorer. Gustavsberg har tatt steget lengre og samarbeidet med formgiver Jon Eliason og sammen har de kommet frem til en ny baderomskolleksjon i fargene sort, oransje, petroleums blått og hvitt. Kolleksjonen inneholder blandebatterier, baderomsmøbler og badekarfronter som enkelt kan tilpasses og byttes ut for en rask forandring av badets utseende.

- Inspirasjonen til kolleksjonen fikk jeg faktisk da jeg leste om Darwins reiser. Darwin reiste fra øy til øy og fant samme fugleart overalt, men i ulike farger. Fuglearten hadde tilpasset seg etter det miljøet som var på øya den befant seg på, og på samme måte vil Gustavsberg at forbrukerne skulle kunne tilpasse baderommet etter sin stil og favorittfarge. Det er noe vi kan tilby med serien Logic, sier Jon Eliason designer.

Antibakterielt, selv-reparende og miljøvennlig blandebatteri
I kolleksjonen inngår blandebatteri for både baderom og kjøkken med flere smarte funksjoner.

Den lakkerte kranens håndtak er antibakteriell og hindrer dermed spredning av virus, bakterier og sopp. Det myke plastmaterialet i kombinasjon med varmtvann er selvreparerende og skrapemerker forsvinner av seg selv på noen timer, noe som forlenger kranens levetid og holdbarhet. Holdbarheten forlenges også ytterligere av at
blandebatteriene i Logic–serien sparer både vann og energi, men helt på forbrukernes egne vilkår.

En komplett Logic-serie består av blandebatterier for baderom og kjøkken, servantskap, kassettskap, sideskap, veggskap, høyskap, servant, klosett og badekarfronter.