Arne Henrik Røed
Arne Henrik er 54 år og har og har 30 års erfaring fra ventilasjonsbransjen, HVAC Offshore Worldwide. De siste 25 årene jobbet han i Novenco AS på hovedkontoret i Oslo, som Project Manager, QA Manager og Supply Chain Manager.
 
I GK vil han i all hovedsak jobbe som Distriktssjef, med å lede distriktet i h.h.t GKs misjon, visjon og forretningside, mot felles mål og strategiske planer. Han vil sørge for god og tillitsfull kontakt med avdelinger, kunder og leverandører. Arbeidet omfatter også overordnet ansvar for å organisere og ivareta den daglige driften i definert distrikt. Stillingen innbefatter også personalansvar inkludert å bidra til personlig utvikling og opplæring av ansatte.

Gunnar Ledstrøm
Gunnar er 57 år og har og har 30 års erfaring i byggautomasjonsfaget. Han kommer sist fra stillingen som avdelingsleder fra firmaet Imtech Automation i Sverige.
 
I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder innen Byggautomasjon, prosjektledelse, og salgsarbeide vedrørende rehabilitering.

John Harald Hegdal 
John Harald er 50 år og kommer sist fra stillingen som avdelingsleder for elektroavdelingen i Rambøll Bergen. Han har tidligere vært ansatt i GK Byggautomasjon som avdelingsleder.
 
I GK vil han i all hovedsak jobbe Markedssjef/ distriktssjef for Bergen Entreprise, med tilhørende oppgaver i eget distrikt.