Rachel Økland 
Rachel Økland er ansatt som Prosjektleder Entreprise i GK Norge AS, Haugesund.

31. august 2015 tiltrådte Rachel Økland stillingen som Prosjektleder i GK Norge AS, avdeling Entreprise i Haugesund. 

Rachel er 35 år og kommer sist fra HiOA hvor hun studerte ved ingeniørstudiet Energi og miljø – i bygg. Hun er født i USA og hun vokste opp i Australia. Hun har en del tidligere arbeidserfaring fra byggebransjen. Med erfaring fra en byggherre i kontrakts-avdelingen, har hun også god kjennskap til byggeprosesser, anbudsrunder, kontrakter og HMS-oppfølging.

I GK vil hun i all hovedsak jobbe som prosjektleder med tilhørende oppgaver innenfor sin stilling. Hun vil jobbe med prosjektering av VVS-anlegg for nye- og eksisterende bygg. Hun vil også beregne pristilbud for egne prosjekter i tillegg til jobber som kommer fra rådgivende ingeniører under anbudsprosess der GK skal levere og montere anlegg.

GK ønsker Rachel velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!


Magnus Hakan Iseri
Magnus Hakan Iseri er ansatt som Prosjektingeniør Entreprise i GK Norge AS, Romerike.

10. august 2015 tiltrådte Magnus Hakan Iseri stillingen som Prosjektingeniør i GK Norge AS, avdeling Entreprise på Romerike. 

Magnus er 27 år og kommer sist fra Høyskolen i Oslo Akershus, hvor han studerte Energi og miljø – i bygg. Han har ved siden av sine studier jobbet innenfor servicebransjen.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som prosjektingeniør, med tilhørende oppgaver som; innkjøp, oppfølging av GKs underleverandører, kvalitetssikre utført arbeid og GKs leveranser, samt sikre gjeldende HMS rutiner hvert prosjekt.

GK ønsker Magnus velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!




Halvor Grepperud
Halvor Grepperud er ansatt som Prosjektleder Entreprise i GK Norge AS, Oslo.

1. august 2015 tiltrådte Halvor Grepperud stillingen som Prosjektleder i GK Norge AS, avdeling Entreprise i Oslo. 

Halvor er 22 år og kommer sist fra HiOA hvor han studerte Energi og Miljø – i bygg.
Han har jobbet mye i prosjekter rettet mot reelle bygg og klimaanalyser av bygninger i tillegg til mange teoretiske fag.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som prosjektleder med tilhørende oppgaver innenfor sin stilling. Han vil bl. annet jobbe tett sammen med GK kollega med lang erfaring i to prosjekter i Barcode, Bjørvika. Det ene prosjektet omhandler boliger, mens det andre omhandler kontor/næringsbygg.

GK ønsker Halvor velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!




GK er en totalteknisk entreprenør og servicepartner. GK tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere. GKs løsninger er basert på ledende teknologi, inngående produktkjennskap og flere tiårs driftserfaring. GK har teknisk kompetanse på høyeste nivå innen fagområdene: ventilasjon, byggautomasjon, kulde, vannbårne energisystemer, elektro, energi og rør/VVS.