Even Wick Kvalvaag
Even Wick Kvalvaag er ansatt som Prosjektingeniør Byggautomasjon i GK Norge AS, Bergen.

3. august 2015 tiltrådte Even Wick Kvalvaag stillingen som Prosjektingeniør i GK Norge AS, avdeling Byggautomasjon i Bergen. 

Even er 25 år og kommer sist fra Høgskolen i Bergen hvor han våren 2015 ble ferdig utdannet ingeniør i automatiseringsteknikk. Han hadde i 2014 sommerjobb i GK, og fortsatte å jobbe deltid i GK ved siden av studier, frem til han var ferdig ved Høgskolen i Bergen. Han skrev også sin bachelor oppgave for GK BA i Bergen. Han har også fagbrev som automatiker i Statoil på Mongstad. Her fikk han erfaring med generell feltinstrumentering, fiskale målesystem, kontrollsystem, instrumenterte sikkerhetssystem, brann- og gassvarslingssystem og analyseinstrumentering.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som prosjektingeniør, med tilhørende oppgaver som; oppfølging av prosjekter, utvikle dokumentasjon som koblingsskjema og generell utvikling av SD-anlegg.

GK ønsker Even velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!


Rune Hetland
Rune Hatland er ansatt som Prosjektleder Entreprise i GK Norge AS, Drammen.

3. august 2015 tiltrådte Rune Hatland stillingen som Prosjektleder i GK Norge AS, avdeling Entreprise i Drammen. 

Rune er 39 år og kommer sist fra olje- og gass sektoren, som Subsea engineering for FMC Technologies. Han hadde flere roller i dette selskapet; Load Engineer, System Engineer og har de siste 2 årene innehatt en rolle som Manager for Detail Engineering, med personalansvar.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som prosjektleder, med tilhørende oppgaver som; tilbudsskriving totalentrepriser, prosjektgjennomføring totalentrepriser, økonomisk og teknisk ansvar, kalkyler, leverandørkontrakter, kundekontakt, samt intern kommunikasjon på tvers av GKs avdelinger, spesielt mot service for servicekontrakter i etterkant av prosjektgjennomføring.

GK ønsker Rune velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!

Christer Laxdal Litland

Christer Laxdal Litland er ansatt som Kundeansvarlig Service i GK Norge AS, Haugesund.

10. august 2015 tiltrådte Christer Laxdal Litland stillingen som Kundeansvarlig i GK Norge AS, avdeling Service (Ventilasjon) i Haugesund. 

Christer er 28 år og kommer sist fra Fire-Eater AS hvor han jobbet som prosjektleder med brannsikring, styringssystemer tilknyttet alarmanlegg og ventilasjon, basert på Inergen. I Fire-Eater AS ledet han også flere prosjekter i inn- og utland.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som kundeansvarlig innen service og ventilasjon. Han skal primært ha ansvaret for avdelingens serviceavtaler og kunder, men også etter hvert lede prosjekter innen sitt fagområde.

GK ønsker Christer velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!


GK er en totalteknisk entreprenør og servicepartner. GK tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere. GKs løsninger er basert på ledende teknologi, inngående produktkjennskap og flere tiårs driftserfaring. GK har teknisk kompetanse på høyeste nivå innen fagområdene: ventilasjon, byggautomasjon, kulde, vannbårne energisystemer, elektro, energi og rør/VVS.