- Mitt mål for Industry Business er å øke løsningssalget – gjennom å utnytte vår erfaring, og med et klart kundefokus innen viktige bransjer, sier Elyette Roux.

- Vi ønsker å være en global rådgiver for våre kunder, ikke bare i Norge, men også i Norden og verden for øvrig. For å lykkes må jeg være i stand til å motivere og lede medarbeiderne, sier Elyette Roux, som gleder seg til å bosette seg i Oslo sammen med mannen, som også er ingeniør, og deres to år gamle datter.

- Jeg er sikker på at Elyette med sin solide kompetanse og erfaring innen salg, og innen Schneider Electrics produkt- og løsningsportefølje, vil gi vår Industry Business et stort løft, sier Runar Hansesætre, Country President i Schneider Electric Norge.

Solid internasjonal erfaring
Elyette Roux startet som Sales Manager Services & Projects med ansvar for regionen Vest-Afrika, før hun gikk over til stillingen som Business Manager for segmentet Building, Infrastructure & Security i EMEAS (Europa, Midtøsten, Afrika og Sør-Amerika). Begge disse stillingene var lokalisert i Grenoble. Siden sommeren 2010 har hun vært Global Account Manager for en Global Strategic Account, nemlig Saint Gobain. I denne stillingen, lokalisert på the Hive i Paris, har hun hatt ansvar for et årlig salg på ca. 40 millioner euro, samt hatt ansvar for et salgsteam bestående av 50 selgere i Frankrike og 40 Key Account Managers globalt.