Etter 7 år mente daglig leder Ståle Berge var det på tide å oppgradere butikken.

Butikken ligger i første etasje med utstillinger og lager på 500 m2. 180 m2 i butikken er VVS-utstillinger.
I tillegg til VVS, selges en god del hvitevarer i butikken.
- Vi har tilpasset oss det lokale markedet i Fosnavåg. Å selge VVS- og hvitevarer er en god kombinasjon som fungerer godt, forteller daglig leder Ståle Berge.

I VVS-delen av butikken vises blant annet 7 miljø med forskjellige stilarter. Dette forsterker følelsen av å komme inn på et ferdig baderom.

Lave reoler med baderomstilbehør og innredninger er plasserte fremst i butikken ved vinduene, siden butikken har nokså store vinduer i front. Ståle og Malin Berge har satset på rene utstillinger, med ulike tema i miljøene.

- Kundene gir oss mye skryt for den nye butikken. Det er ekstra morsomt å ha vårkampanje i en så oppdatert butikk som vår, forteller Berge videre. Butikken er svært godt besøkt etter reåpningen før påske.

Pilotbutikk
Ståle Berge VVS er på en måte historisk i V&B sammenheng. Da kjeden var under etablering på 80-tallet ble det valgt ut fire pilotbutikker som skulle være med å teste ut konseptet. Disse ble bygget om og profilert etter en mal utarbeidet av kjeden i samarbeid med bl.a. leverandør av butikkinnredning. Ståle Berge VVS var en av disse, sammen med Forus Rør i Sandnes, Porsgrunn Rørleggerforretning og Brændes Rør i Volda. Alle fire er fortsatt medlemmer av Varme & Bad, noe som vitner om stabilitet både i bedriftene og kjeden.

Bilder fra butikken.